Info

Niets is mooier dan de echte elfstedentocht... Maar ja, hier kunnen we wel op blijven wachten. Dat doen we in 2017 inmiddels 20 jaar. We kunnen in de tussenliggende tijd ook een evenement organiseren dat de uitdaging en sfeer van de elfstedentocht zoveel mogelijk probeert te benaderen.

Elfsteden_ChallengeNatuurlijk kun je voor het rijden van een lange duurtocht naar een overdekte ijsbaan of naar het buitenland, maar misschien is dat voor velen net niet uitdagend genoeg of een stap te ver of te duur. Met het organiseren van de elfstedenchallenge bieden wij een aanvullend aanbod voor iedereen die zichzelf wel eens de vraag stelt: ‘Zou ik het kunnen als de 11-stedentocht zou komen?’.

Naast een sportieve uitdaging willen we ook graag de samenhorigheidssfeer en gezelligheid evenaren. Het is beslist geen wedstrijd. Het enige wedstrijdelement is het voltooien van de tocht, waarbij je ondersteunt wordt door een goede catering, stimulerende muziek van dweilorkesten en aanmoedigingen van het publiek! Uit historie blijkt dat 90% van de geplande toertochten van Flevonice ook doorgaan en mocht de echte elfstedentocht komen? Dan ben JIJ er klaar voor!