Sponsors

Bent u geïnteresseerd in het sponsorpakket? Neem dan contact op via info@elfstedenchallenge.nl

Bartlehiem


House of Sports

House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar.

Skate4AIR

Met je deelname aan de Elfsteden Challenge kan jij mee helpen aan een langer en beter leven van mensen met Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Bij de inschrijving kan je ervoor kiezen om een bedrag te doneren aan Skate4AIR. Voor meer informatie over Skate4AIR kijk op: http://www.skate4air.nlhttp://www.skate4air.nl

Makelaardij Sierd Moll

Ons makelaarskantoor is net als sporters en sportverenigingen erg doelgericht bezig voor het beste resultaat. Die doelgerichtheid dat hebben we gemeen. We willen scoren, maar wel op een sportieve en eerlijke manier, net als echte sporters! Daarom steunen we veel sportevenementen. Als 'oprjocht Fries bedriuw' kan de sponsoring van deze unieke uitdaging in de vorm van 'De Elf Steden Challenge' natuurlijk niet uitblijven.

GeldXpert

Heb je een hypotheekadviseur nodig, financieel advies over verzekeringen nodig of andere hulp met geld nodig? Bij de financieel- en hyptheekadviseurs van GeldXpert ben je aan het goed adres.

A6.nl

A6.nl Groot in auto's!

Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche weten wij als geen ander de markt goed te volgen. Onze bedrijven InkoopFriesland en Auto Gorredijk zijn al sinds 2002 bekende namen in de autobranche in Fryslân. Nu is er een nieuw filiaal toegevoegd in Lemmer: A6.nl

Autobedrijf A6.nl in Lemmer Friesland is een totaal nieuw concept. Voor ons een mogelijkheid om verder uit te groeien naar een grootschalig bedrijf. We
verliezen hierbij onze klanten niet uit het oog. Zoals u van ons gewend bent, blijven we streven naar een hoog serviceniveau. U zoekt de auto van uw
dromen; wij helpen u bij het vervullen van uw droom. Daarbij bieden wij een vakkundige ondersteuning. Ook kunt u bij ons slim en snel inkopen via internet. 

Topr Reclame

Topr is een bedreven en vooruitstrevend reclamebureau, van oudsher gespecialiseerd in het leveren van content en promotie voor de vastgoedbranche. Daarnaast zetten de Topr’s hun kwaliteiten en creativiteit graag in voor andere branches. Voor meer dan 250 klanten leveren we dagelijks film, fotografie, plattegronden, teksten, artist impressions en woningbrochures. We bieden hoogwaardige kwaliteit voor concurrerende tarieven. Topr onderscheidt zijn vastgoedpromotie door sterk te investeren in innovatie en kwaliteit. Hierdoor kunnen onze klanten zich beter positioneren en verder groeien.

Flevonice

Ooit begonnen vanuit de gedachte om iedere winter te kunnen schaatsen op ijs in de natuur. Een bedrijf met lef. Flevonice staat nu in Nederland bekend als innovatief Sports & Fun bedrijf dat dé leisure speler is in Flevoland en serieuze (inter)nationale faam geniet vanwege de doordachte samenstelling van sport- en fun-activiteiten en doorontwikkelde fun- en sportprogramma's, selectief (en merkbewust) gekozen partners, de vergaande lokale (regionale) betrokkenheid met een uitgedragen visie op duurzaamheid.
De Elf Steden Challenge past uitstekend binnen deze visie!

MYLAPS Event Timing

Naast de 330 wedstrijden waar MYLAPS Event Timing in Nederland de tijdwaarneming verzorgd zijn we verheugd dat we door de organisatie van de Alternatieve Elfstedentocht op Biddinghuizen gevraagd zijn om ook dit evenement te mogen ondersteunen in 2017. Aangezien er al een “prochip-antennelus” ligt op de schaatsbaan hoeft de schaatser, die al een Prochip heeft, deze niet meer aan te schaffen. Degenen die geen eigen Prochip hebben kunnen er een huren bij de organisatie.

Stena Line Holland

De voordeligste en meest comfortabele ferry overtocht naar Engeland met de auto voor een vakantie of te voet voor een stedenreis naar Londen. Aan boord van de Stena Line ferry's kunt u heerlijk ontspannen. Welkom aan boord! Aan boord van de Stena Britannica en de Stena Hollandica zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht Hoek van Holland - Harwich nog aangenamer maken. Zo vindt u aan boord twee restaurants, drie bars, een winkel en zelfs een bioscoop.

De Hoek van Holland - Harwich dienstregeling heeft twee overtochten. U kunt kiezen tussen een dag en nacht overtocht. Prijzen naar Engeland beginnen vanaf €69 enkele reis voor een auto en bestuurder of vanaf slechts €49 p.p. enkele reis voor een 'Ferry en trein' ticket Londen naar elk 'Greater Anglia' trein station. Kijk voor meer informatie op onze website.

Woninginrichting Peereboom

Peereboom woninginrichting is gespecialiseerd in tapijt, vinyl, laminaat, pvc, parket, gordijnen, binnen- en buitenzonwering. Alles op het gebied van woninginrichting. Gevestigd te Gorredijk leveren wij een compleet assortiment voor uw woning. Ook voor advies aan huis bent u bij ons aan het goede adres. Kom gerust eens langs in onze winkel of kijk verder op deze site. In onze winkel hebben wij vrijwel alles staan. Zo kunt u zelf zien, voelen en de sfeer proeven van onze producten. Vraag gerust om advies en wij zullen u begeleiden in uw (complete) woninginrichting!


Luts


Van der Veen & Kromhout

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs ondersteunt met een compleet financieel-zakelijk dienstenpakket haar relaties in het MKB, de agrarische sector, de vrije beroepen en de non-profitsector bij het bepalen van hun koers en het waarmaken van hun ambities.
Wij staan bekend om onze nuchtere aanpak, heldere analyses, duidelijke taal, grote inzet en gezond enthousiasme. Een sterke persoonlijke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers vormt de basis van ons werk en onze inzet.

Firmaq Media

Firmaq Media is een full service internetbureau. We houden ons bezig met de ontwikkeling van maatwerk websites, shops & apps en zijn gevestigd aan de Abe Lenstra Boulevard 34 in Heerenveen. Van ons mag je duidelijke taal, heldere afspraken en een hoog serviceniveau verwachten. Wij helpen onze klanten met het volledige proces: van het in kaart brengen van de wensen tot en met de bouw en de promotie van de website, shop of app. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat.

Faber Sport

Faber Sport, wat midden jaren tachtig begon als een uitbating van watersport- en campingartikelen in hartje centrum van sportminnend en tevens Fryske trots Heerenveen, transformeerde in rap tempo tot dé sportspeciaalzaak in artikelen van functionele sporten. De sporten waarin Faber Sport met haar producten excelleert in vakkundigheid- en kwaliteit zijn: schaatsen, voetbal, ijs- en veldhockey, running en wandelen. Stap naar binnen en de sfeer ademt ambacht, sportieve professionaliteit en vooral kennis en ervaring in alles wat de mens beweegt om fysiek tot grote hoogtes te willen stijgen

Haico Bouma - Schaatsen, Skeelers en Fietsen

Haico Bouma - Schaatsen, Skeelers en Fietsen

VDL Bus & Coach

De kernactiviteiten van VDL Bus & Coach bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, touringcars en chassismodules, de om- of uitbouw van mini- en midibussen en de in- en verkoop van gebruikte bussen. VDL Bus & Coach bestaat uit meerdere werkmaatschappijen die gezamenlijk actief zijn op de wereldmarkt. De productie vindt plaats in Nederland en België.
Hoog in het vaandel van VDL Bus & Coach staan kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, milieu, comfort, een laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten.
De verkoop van de VDL Bus & Coach producten vindt plaats door middel van een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, importeurs en agenten in meer dan 30 landen. Daardoor kunnen vervoersoplossingen op maat worden aangeboden.

Siton Autogroep

Het verzorgen van de automobiliteit voor particuliere- en zakelijke klanten in de A7 regio. Wij willen de verwachtingen van de klanten overtreffen. Dit doen wij professioneel en persoonlijk met als doel: enthousiaste klanten en een gezond bedrijf.

 

Marcel Oosten Hekwerken

Wonen, werken, spelen, recreëren. Het gaat om de omgeving waarin u plezierig wilt leven, wonen en werken. Een veilig gevoel geeft rust. Hekwerk is functioneel, sterk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. Kan robuust of stijlvol zijn, aanbrengen van kleuren harmoniëren perfect met een natuurlijke omgeving of zorgen voor verfrissende kleuraccenten.


FEC


Taxi Moll

Taxi Moll is de taxiservice in Gorredijk, de Gemeente Opsterland en omstreken. Heeft u gepast vervoer nodig? Het ervaren, gediplomeerde personeel van Taxi Moll staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Of het nu schoolvervoer, groepsvervoer, zittend ziekenvervoer, rolstoelvervoer of gewoon taxivervoer betreft, bij Taxi Moll staat kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop!